kb news
23.07.2024

Комерцијална банка доби нова кредитна линија од 3,5 милиони евра од ЕБОР за зелено финансирање

Новата кредитна поддршка од 3,5 милиони евра ќе придонесе да се зголемат инвестициите во енергетска ефикасност на домаќинствата и на производителите на опрема за оваа намена. ГЕФФ програмата е поддржана од Европската унија и од Јапонија.

Повеќе
no photo
22.07.2024

Лажна Facebook страница се претставува како Kомерцијална банка

Единствената официјална страница на Комерцијална банка АД Скопје на Facebook е верифицирана со син беџ за автентичност покрај името.

Повеќе
kb news
19.07.2024

Комерцијална банка Главен спонзор на јубилејниот концерт на Влатко Стефановски за 50 години на сцената

Комерцијална банка е верен поддржувач на трајните културни вредности во земјава и заедно со уметниците полесно и поуспешно создаваме вредно наследство за сите генерации.

Повеќе
kb news
18.07.2024

Комерцијална банка наградена од Commerzbank AG Frankfurt за брзи и квалитетни меѓународни плаќања

Commerzbank со оваа награда ја потврдува одличната соработка и по четврти пат го признава извонредниот квалитет во директната обработка на плаќањата од Комерцијална банка.

Повеќе
kb news
15.07.2024

Станбениот кредит на Комерцијална банка сега е без трошоци за одобрување и проценка и те носи уште поблиску до нов дом

Искористи го промотивниот период до 30 септември оваа година и направи чекор напред во твојата и во удобноста на твоето семејство.

Повеќе
kb news
11.07.2024

Комерцијална банка како Главен спонзор ќе ги поддржи „Охридско лето“ и јубилејниот концерт на Влатко Стефановски

Комерцијална банка ѝ посакува на публиката да ужива во богатата програма на „Охридско лето“, а особено во 50-от јубилеен концерт на Влатко Стефановски, кој ќе биде еден од најголемите возбудувања на годинашното издание на најзначајната летна културна манифестација во земјата.

Повеќе